Skip to content

Риболовля на водоймах Польської спілки рибалок [PZW] (іноземці)

  1. Іноземці, які тимчасово перебувають в Польщі, та котрі хочуть риболовити на водоймахокругу Польської спілки рибалок [PZW] у Щеціні можуть купити відповідний для них дозвіл на певний період на [любительське] аматорське рибальство. Дозвіл купується на веб сайті: https://pzwszczecin.com/, вкладка: E-ZEZWOLENIA (плата для [тих, хто не нележить до спілки] та іноземців)
  2. Іноземці також можуть риболовити як члени Польської Спілки Рибалок[PZW]після сплати членського внеску та внеску на охорону та управління водних [ресурсів] за цей календарний рік в будь-якому органу округу Польської спілки рибалок [PZW] у Щеціні.
  3. Аматорське[любительське] рибальство здійснюється в порядку та на умовах зазначених в Положенні Любительського Лову Риб та в переліку положень щодо правил рибальства в Окрузі Польської Спілки Рибалок [PZW] у Щеціні, опублікованих в „Дозволі на право здійснення любительського рибальства” [Zezwoleniu na amatorski połów ryb] та на веб сторінці: https://pzwszczecin.com/
  4. Іноземці якіперебувають у Польщі тимчасово є звільнені від обов’язку мати ліцензію на риболовлю [Karta wędkarska].
  5. ВнескиОкругу Польської Спілки Рибалок [PZW] дійсні протягом календарного року (01.01. – 31.12. цього року), а періодичні внески дійсні від дати до дати.